Ingyenes német tesztek és alapszintű nyelvtani oktatás:  Ingyenes német tesztek >> 

Ingyen német nyelvtanfolyam

Jelenleg háromféle ingyenes német nyelvtanfolyam közül választhatsz nálunk.

  • Önálló haladás a honlapon
  • Kezdő Hírlevéltanfolyam
  • Haladó Hírlevéltanfolyam
  • + létrehoztam egy olyan listát, amire csak az új teszteket küldjük ki mindig.

 

Az Önálló haladás azt jelenti, hogy te magad döntöd el, hogy mikor mit tanulsz, vagy éppen mit töltesz le tőlünk az "Letölthető oktatóanyagok" közül. Ha mégis beregisztrálsz hozzánk, akkor sem küldjük a hírlevelet. (Természetesen hírlevél-olvasóként is bármikor megtalálod a számodra aktuálisan érdekesebb témákat.)

Az online nyelvtanfolyamra való jelentkezés semmiféle kötelezettséggel nem jár a részedről, bármikor le tudsz íratkozni. Heti egy e-mailt küldünk arról, amit érdemes megtanulnod, illetve szólunk, ha úgy anyagok kerültek ki a honlapra. A hírlevelekben nem lesz reklám, nem fogunk eladásra kínálni semmit. A legtöbb ember rohan, nincs ideje tanulni, ezért a hírlevelek célja az, hogy nehogy elfelejtsd a német nyelv rendszeres tanulását. :)

A kezdő tanfolyam anyaga azok számára készült, akik még soha életükben nem kerültek kapcsolatba a német nyelvvel vagy pedig nagyon régen tanulták, ezért jobb mindent az alapoktól újra átvenni. Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik szint való neked, érdemes lehet mindkettőre jelentkezned.

A haladó nyelvtanfolyam azoknak készült, akik már az alapokkal tisztában vannak, egyszerű szituációkban néhány szóval ki tudják magukat fejezni, de nem elég nagy a szókincsük továbbá. Ez a honlap akkor lesz igazán hasznos a számodra, ha erre jelentkezel. Ha időd engedi és becsületesen tanulsz, akkor ez nagyon sokat fog segíteni egy-egy vizsgán vagy a külföldi munkavállalásban.